Tuesday, April 20, 2010

Novel*update*

Salam,Saya Hanani Radzi
Kepada semua pembaca blog azimahlily.Saya nak pendapat saudara/i.

ADAKAH SAUDARA/I AKAN MEMBELI NOVEL KARYA AZIMAHLILY?
MUNGKIN IA AKAN DIJUAL DALAM BENTUK EBOOK.

Mungkin ada yang tertanya-tanya apa itu e-book?
Jawapannya ada di sini.

Saya berterima kasih di atas respon saudara/i.


9 comments:

farwisy said...

klu bg saya la kan...sy mmg x kisah dlm bentuk apa pun, yg penting novel mestilah best..klu betul cite rahsia hati ni u nak wat ebook sy sanggup beli tp dgn hage yg berpatutan la yea..klu pembaca len xtau la cmne..

epy elina said...

hooohhohoo...
sy pun akn bli jg...
sy suke crta rhsia ati..

aqilah said...

Kalau RH ni, CONFIRM akak beli........

GOlDEn SaNd said...

sy pun nk beli..tiap2 ari tgu smbungn cite nie..nk taw sgt..kalu wt ebook pn xp

Faezil Aidil said...

tidak kira berbentuk ebook atau buku fizikal.... saya akan beli

mariam said...

saya akan beli sbb saya meminati sgt2 cite ni

zetty said...

Insyallah, saya akan beli novel bila dah keluar nanti......

EYA said...

novel satu dua tiga ni x sambung ker? dah lama tunggu...

saadiah abdul satar said...

Hai azimahlily..sy nak tnye...novel rahsia hati dah dibukukan ke..plesae reply kt fb sy...

Post a Comment